Translate

torsdag 25 mars 2010

Han klarade det!

Det gick bra. Han lever. Operationen gick "över förväntan". Det är allt jag kan skriva just nu. Jag är så lycklig, jag är så tacksam och jag är så oerhört lättad. Men jag kan inte skriva mer nu. Är sönderstressad av all oro, har ont i hela kroppen och känner att jag måste försöka landa...

4 kommentarer:

  1. Vad skönt att det är över nu. Nu blir det bara bättre. Tar tid för krafterna att komma tillbaka, men med rätt mängd energi och rörelseschema så går det långsamt åt rätt håll, det är en fruktansvärd omruskning av hela familjen när man råkar ut för svår cancer.Men läkarna är duktiga idag. Fick själv canser för 5 år sedan, äggstockar,livmoder + spridning i diafragma. Jag mår bra nu. Men man är en person före cancern och en person efter.
    Jag var dessutom cancerssk. vilket jag slutat med. Det kommer för nära. Men mitt hjärta kommer alltid att tillhöra den patientgruppen.
    Jag önskar Er all lycka och tapperhet för hela familjen. Det frestar på , men ha mod.

    MVH/ Monica
    www.aftonbladet.se/anhinga

    SvaraRadera
  2. Monica, Tack snälla du för dina uppmuntrande ord!!
    Kan inte föreställa mig hur det känns att gå från vårdgivare till patient. Oerhört tufft. Vad skönt att höra att du mår bra. Försökt att kolla din länk,dock utan framgång...Vänliga hälsningar från lilla mig :)

    SvaraRadera
  3. Hej igen!
    Hoppas det är lite bättre idag. Här kommer min riktig http://blogg.aftonbladet.se/anhingaa adress:

    MVH/Monica

    SvaraRadera
  4. http://blogg.aftonbladet.se/anhinga


    Heter HÄLSA,KROPP OCH SJÄL

    SvaraRadera